2°C | Amsterdam

WF SEW-speelster Sarah Dekker met Jong Oranje naar het EYOF


NIBBIXWOUD – Sarah Dekker gaat naar naar het EYOF (European Youth Olympic Festival). Een sportevenement met een groot aantal Olympische sporten, waarbij de sporters verblijven in een echt Olympisch dorp en de winnaars zich plaatsen voor de officiële Jeugd Olympische Spelen.
Het EYOF wordt dit jaar gehouden van 23 tot 29 juli in Gyor, Hongarije, de plaats waar Nycke Groot en Yvette Broch spelen voor de gelijknamige Championsleage winnaar. Sarah is door bondscoach Edwin Jansen geselecteerd voor de rechterhoek positie.
Het EJOF is bedoeld als stimulans voor jonge talenten om door te gaan op de nog lange, vaak moeizame weg naar de volwassen top. Met als absoluut hoogtepunt natuurlijk deelname aan de échte Olympische Spelen. Heel belangrijk is dat EJOF-deelnemers internationale wedstrijdervaring opdoen en dat zij kennismaken met leeftijdgenoten uit andere takken van sport en uit alle mogelijke landen. 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.