Wie herkent deze winkeldief, hij vergat zijn nieuwe klompen te betalen

Sint Maarten – Bij tuincentrum Welkoop ’t Rijpje is een nog onbekende man vergeten zijn nieuwe klompen af te rekenen. De man reed in een witte bestelauto en kwam vanuit de richting Tuitjehorn.
Zodra hij de winkel binnen was liep hij naar de klompen, paste ze en liep met de nieuwe klompen aan richting de afdeling potgrond en gaas waar hij zijn oude klompen achterliet. Hij glipte tussen 2 rijen klanten de winkel weer uit en reed weg in de richting van Tuitjehorn.  In al zijn haast is hij vergeten zijn oude klompen mee te nemen en de nieuwe vergeten af te rekenen.
Welkoop ’t Rijpje wil de man nog een kans geven om de klompen gewoon af te rekenen als hij dat niet doet wordt de politie ingeschakeld. 
klompendief.fw

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs