2°C | Amsterdam

Wie herkent deze winkeldief, hij vergat zijn nieuwe klompen te betalen

Sint Maarten – Bij tuincentrum Welkoop ’t Rijpje is een nog onbekende man vergeten zijn nieuwe klompen af te rekenen. De man reed in een witte bestelauto en kwam vanuit de richting Tuitjehorn.
Zodra hij de winkel binnen was liep hij naar de klompen, paste ze en liep met de nieuwe klompen aan richting de afdeling potgrond en gaas waar hij zijn oude klompen achterliet. Hij glipte tussen 2 rijen klanten de winkel weer uit en reed weg in de richting van Tuitjehorn.  In al zijn haast is hij vergeten zijn oude klompen mee te nemen en de nieuwe vergeten af te rekenen.
Welkoop ’t Rijpje wil de man nog een kans geven om de klompen gewoon af te rekenen als hij dat niet doet wordt de politie ingeschakeld. 
klompendief.fw

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.