Wielrenner zwaargewond na val Groetpolderweg Lutjewinkel


LUTJEWINKEL – Zondagochtend 2 juli zijn twee wielrenners gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Groetpolderweg in Lutjewinkel. Even voor 11.00 uur kregen de politie en ambulancedienst de melding van het ongeluk.
Ten val gekomen
Een groepje wielrenners was hier ten val gekomen. Eén van de twee wielrenners raakte zwaargewond en werd na behandeling ter plaatse met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De andere had een stuk lichtere verwondingen. De fietsen zijn even later opgehaald door een busje.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs