2°C | Amsterdam

Wieringermeer éénmalig toneel van de GP Ploegentijdrit


MIDDENMEER – De zeer geslaagde GP Ploegentijdrit krijgt geen vervolg op de Houtribdijk. De ploegentijdrit voor zowel wedstrijdrenners als recreanten vond vorig jaar plaats op de dijk tussen Lelystad en Enkhuizen. Ondanks veel steun vanuit de gemeentes bleken niet alle instanties hun medewerking aan een vervolg van het unieke wielerevenement, waaraan bijna negentig ploegen deelnamen, te willen geven.

Sterke formatie

Voor de deelnemers uit de mannelijke Clubcompetitie wijkt Stichting Wielerstad Enkhuizen ditmaal uit naar de Wieringermeer, waar tot en met 2014 ook al een ploegentijdrit plaats vond. Aan het begin van de avond zal daar op 1 juli in twee blokken van vijftien teams worden gereden. Onder andere West-Frisia komt met een sterke formatie in haar thuiskoers aan het vertrek.

Nieuw parcours

De organisatie richt haar pijlen alweer op 2018. De actieve comité meldt, “De vele positieve reacties direct na het evenement in 2016 en de vele aanmeldingen van recreanten en wedstrijdteams dit jaar hebben ons gesterkt richting de toekomst. Onze pijlen zijn dan ook alweer op volgend jaar gericht. Een nieuw parcours met wederom fraaie uitzichten is reeds uitgetekend”. Deelnemende teams uit eerdere edities en geïnteresseerden zullen onder meer via de website van West-Frisia en die van de GP Ploegentijdrit, op de hoogte worden gehouden.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.