2°C | Amsterdam

Wieringerwerf verwelkomt Sinterklaas

WIERINGERWERF – Sinterklaas brengt ook dit jaar een bezoek aan Wieringerwerf. Zaterdag 12 november komt de sint met zijn pieten om 14.00 uur aan bij de Cultuurschuur aan Loggersplein 1.
Zij worden daar door ontvangen door Paulien Deijkers en wethouder Westerkamp. Samen met de zakenclub van Wieringerwerf is de organisatie wederom in vertrouwde handen van dorpsvereniging ‘De Ruimte’. Gezeten in een koets maakt de goedheilig man vervolgens een rondrit door Wieringerwerf.
Na deze rondrit is in de theaterzaal van de Cultuurschuur een gezellig samenzijn met sint en pieten en met muzikale goochelaar Dennis. Na afloop gaan alle kinderen met een presentje naar huis.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.