2°C | Amsterdam

Wijkagent blijft ondanks aanhouding 2 inbrekers waarschuwen voor meer inbraken


HOLLANDS KROON – Ondanks de arrestatie van twee inwoners van Alkmaar die op heterdaad werden betrapt tijens een inbraakpoging waarschuwt de politie dat kans op inbraken nog steeds aanwezig blijft.
Wijkagent Dirkmaat roept de inwoners van o.a. Nieuwe Niedorp dan ook op om allert te blijven omdat er nog meer inbrekers kunnen zijn die Nieuwe Niedorp interessant vinden.  De wijkagent zegt in zijn oproep: “Ga naar www.politiekeurmerk.nl daar ziet u wat u zelf kunt doen. Hoe veilig is uw huis?, creëer een veilighuis, preventie tips, bekende inbraak methode en hogere in braakrisico

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.