Winkel in het teken van het Den Das Festival

WINKEL – Winkel’s Harmonie houdt zondag 29 mei vanaf 14.00 uur het Den Das Festival op de parkeerplaats aan de Bosstraat in Winkel, achter het Parfumflessen Museum. De orkesten die voorheen onder leiding hebben gestaan van dirigent Den Das willen graag met elkaar blijven optreden en na het overlijden van de heer Den Das is daarom het Den Das Festival in het leven geroepen. 
Alle orkesten komen één keer in de vijf jaar aan bod om het festival een keer in hun eigen dorp te organiseren. Winkel’s Harmonie is dit jaar aan de beurt om het Den Das Festival te organiseren. De parkeerplaats wordt met statafels, stoelen, parasols en een gezellige bar omgetoverd tot een gezellig muziekplein. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de zaal van Café Beentjes aan Dorpstraat 88 in Winkel.
Vijf jaar geleden is het festival ook op deze plaats gehouden en mede dankzij het mooie weer en de vele mensen die kwamen luisteren en genieten was het toen een groot succes.
De deelnemende orkesten zijn: Samen Voorwaarts uit ’t Veld/Waarland/Zijdewind, Onder Ons uit Dirkshorn, Harmonie DSV uit Warmenhuizen, Fanfare Hildegardis uit Tuitjenhorn en het organiserende Winkel’s Harmonie. Iedereen mag gratis komen kijken en luisteren.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs