Winkel in het teken van het Den Das Festival

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WINKEL – Winkel’s Harmonie houdt zondag 29 mei vanaf 14.00 uur het Den Das Festival op de parkeerplaats aan de Bosstraat in Winkel, achter het Parfumflessen Museum. De orkesten die voorheen onder leiding hebben gestaan van dirigent Den Das willen graag met elkaar blijven optreden en na het overlijden van de heer Den Das is daarom het Den Das Festival in het leven geroepen. 
Alle orkesten komen één keer in de vijf jaar aan bod om het festival een keer in hun eigen dorp te organiseren. Winkel’s Harmonie is dit jaar aan de beurt om het Den Das Festival te organiseren. De parkeerplaats wordt met statafels, stoelen, parasols en een gezellige bar omgetoverd tot een gezellig muziekplein. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de zaal van Café Beentjes aan Dorpstraat 88 in Winkel.
Vijf jaar geleden is het festival ook op deze plaats gehouden en mede dankzij het mooie weer en de vele mensen die kwamen luisteren en genieten was het toen een groot succes.
De deelnemende orkesten zijn: Samen Voorwaarts uit ’t Veld/Waarland/Zijdewind, Onder Ons uit Dirkshorn, Harmonie DSV uit Warmenhuizen, Fanfare Hildegardis uit Tuitjenhorn en het organiserende Winkel’s Harmonie. Iedereen mag gratis komen kijken en luisteren.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category