2°C | Amsterdam

Winkels harmonie collecteert voor het Anjerfonds


WINKEL – De Anjeractie vindt dit jaar plaats in de week van 14 mei t/m 20 mei. De Anjeractie is de collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In deze week gaan tienduizenden collectanten door het hele land met de collectebus op pad om een bijdrage te vragen voor cultuur en natuurbehoud in Nederland. Mede door deze giften kan het Cultuurfonds bijna 3.500 projecten ondersteunen: voor de aanschaf van instrumenten van de plaatselijke harmonie, voor de restauratie van historische schepen, of voor een cabaret- of muziekfestival.
Winkel’s Harmonie heeft ook meerdere malen een beroep op het cultuurfonds gedaan voor een financiele bijdrage aan de organisatie van een festival, restauratie van de vaandels en bij de aanschaf van nieuwe instrumeten.
Uiteraard loopt Winkel’s Harmonie ook dit jaar weer voor de Anjeractie met collectebussen langs de deuren in Winkel. Van de opbrengst van de collecte gaat 1/2 naar onze vereniging en de ander 1/2 naar het Prins Bernhard Cultuurfonds. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.