Winkel’s Harmonie in Kunsttuin Nederlands Kremlin

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.


WINKEL – Winkel’s Harmonie geeft zaterdag 8 juli om 19.30 uur een sprookjesachtig concert in kunsttuin Nederlands Kremlin aan Limmerschouw 51 in Winkel.
Het orkest gaf al eerder succesvolle concerten in het Nederlands Kremlin, maar maakt voor dit concert optimaal gebruik van de sprookjesachtige uitstraling van de prachtige bouwwerken van Ger Leegwater. In het programma staat het sprookje van Doornroosje centraal. Het is haar verjaardag die avond! Er komen verschillende gasten, die ieder voor heel eigen sfeer zorgen.
Bezoekers kunnen zich laten betoveren door Harry Potter en Perkamentus, of swing mee met Mogli van Jungle Book. Schrik niet van het spook van The Phantom of the Opera, maar droom weg naar verre oorden met elfen en hobbits in The Lord of the Rings. Figurantengroep Ouderwetz zorgt samen met het orkest voor een unieke belevenis voor jong en oud.
De entree bedraagt € 5,-. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar: wmpost@hetnet.nl. Parkeren kan bij Golfbaan Het Regthuys.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category