2°C | Amsterdam

Winkel’s Harmonie in Kunsttuin Nederlands Kremlin


WINKEL – Winkel’s Harmonie geeft zaterdag 8 juli om 19.30 uur een sprookjesachtig concert in kunsttuin Nederlands Kremlin aan Limmerschouw 51 in Winkel.
Het orkest gaf al eerder succesvolle concerten in het Nederlands Kremlin, maar maakt voor dit concert optimaal gebruik van de sprookjesachtige uitstraling van de prachtige bouwwerken van Ger Leegwater. In het programma staat het sprookje van Doornroosje centraal. Het is haar verjaardag die avond! Er komen verschillende gasten, die ieder voor heel eigen sfeer zorgen.
Bezoekers kunnen zich laten betoveren door Harry Potter en Perkamentus, of swing mee met Mogli van Jungle Book. Schrik niet van het spook van The Phantom of the Opera, maar droom weg naar verre oorden met elfen en hobbits in The Lord of the Rings. Figurantengroep Ouderwetz zorgt samen met het orkest voor een unieke belevenis voor jong en oud.
De entree bedraagt € 5,-. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar: [email protected]. Parkeren kan bij Golfbaan Het Regthuys.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.