Winst VZV handbal in oefenduel.

’t Veld – Maedilon/VZV heeft de eerste oefenwedstrijd tegen hun Belgische tegenstander met 32 – 22 gewonnen.Met enkel nieuwe krachten bij de selectie had VZV echter weinig tegenstand te duchten. Enkele speelsters uit het tweede en één A Junior vervingen zeer verdienstelijk de afwezige selectie speelsters uit het naar de Eredivisie gepromoveerde team van Trainer/Coach Betty Plasmeyer.
De nieuwe krachten die aan de selectie waren toegevoegd, Jane Kramer, Dieuwertje de Boer de zus van Dymphie Keesom en doelvrouw Eva van Stralen lieten allen een goede indruk achter.
Het was wel even wennen in de hal van Sporthal ‘t Zijveld, de wedstrijd werd gespeeld in een zee van licht, tijdens de zomerstop is de (eigen) Sporthal door een aantal vrijwilligers voorzien van nieuwe Led-verlichting waar de vorige lampen op Markplaats zijn aangeboden.
Het werd evengoed een leuk en attractief duel waar speelsters en toeschouwers bij vlagen uitstekend van hebben kunnen genieten.
Er volgen nog enkele oefenwedstrijden in een sterk bezette toernooien tegen geduchte tegenstanders en een oefenwedstrijd in ‘t Zijveld tegen het sterk geachte Quintes.

  • Za 13 / Zo 14 aug: Training en Salming Cup 2016 (Hamburg) met Maedilon/VZV, VfL Oldenburg 2, Handball Luchse, HSG Hannover Badenstedt en HSG Jörl/DE/Viöl
  • Za 20 / Zo 21 aug: Ooievaars Cup Den Haag met Maedilon/VZV, Virto Quintus, Westfriesland SEW, DHW Antwerpen, HV Hellas, LC Brühl Handbal, Schuler Afbouwgroep DOS, HB Sint-Truiden.
  • En de laatste Za 27 aug, om 20.00 uur: Maedilon/VZV – Virto Quintus in Sporthal ‘t Zijveld.

Na deze oefensessie kan de balans worden opgemaakt of VZV kansen heeft om zich te handhaven in de Eredivisie en mogelijk in het linker-rijtje (kampioenspoule) te eindigen. In het rechterrijtje wordt er in de nacompetitie gestreden om handhaving of degradatie. Selectie en de begeleiding van Maedilon/VZV zien het verloop van de competitie in Eredivisie de hoogste Handbalklasse in Nederland voor alsnog met vertrouwen tegemoet. 
Za 3 sept start de competitie met de uitwedstrijd tegen Gilde-BT/Handbal Velo DS 1. De eerste thuiswedstrijd is meteen een derby en absolute topper op Za. 10 sept. de zaterdag van Zijdewinderkermis Maedilon/VZV DS 1 – Westfriesland/SEW DS 1 aanvang 20.30 u Sporthal ‘t Zijveld.
Note: Op foto 2 – Jane Kramer (11) en Dieuwertje de Boer (4) de nieuwe speelsters kregen genoeg speeltijd om zich te bewijzen. (foto’s Theo Moras)

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs