Wiron nam afscheid van Willem van Empel

DEN OEVER – Vele jaren heeft Willem van Empel zich met hart en ziel gegeven voor Wiron maar afgelopen weekend kwam daar een eind aan. Na vele jaren van trainen en leiderschap van het tweede elftal van Wiron heeft Willem van Empel besloten om de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.
Onder luid applaus kreeg Willem van de spelers een bos bloemen overhandigd en werd hij bedankt voor de vele jaren die hij actief was bij Wiron..

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs