Wittink niet terug in LADA-fractie

HIPPOLYTUSHOEF – Henk-Jan Wittink is definitief niet langer welkom als fractielid van LADA en zal daarom als eenmansfractie de raadsperiode gaan uitdienen, dit is de uitkomst na de besloten bijeenkomst van de LADA-leden afgelopen maandagavond in Wieringerwerf.
Lees ook: LADA zet Wittink uit de fractie
Secretaris Jos Witte zegt over het besluit dat ondanks Wittink nu definitief niet langer deel uit maakt van de LADA-fractie hij wel met de LADA-fractie blijft samenwerken.  Wittink werd uit de fractie gezet na uitlatingen over de VVD voorzitter in Hollands Kroon over een mogelijk belangenverstrengeling bij de verkoop van een pand in Oosterland.
Lees ook: Voorzitter VVD Hollands Kroon spil in uiteenvallen LADA fractie

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs