2°C | Amsterdam

Woningbouwvereniging Anna Paulowna stopt met verkoop huurwoningen

Anna Paulowna – De directeur van Woningbouwvereniging Anna Paulowna laat weten dat zij zijn gestopt met de verkoop van huurwoningen omdat zij nu al over het limiet van 16 woningen heen zijn gegaan.
De planning was om in 2016, 16 woningen te gaan verkopen en op dit moment zijn dat er al 25 vertelt directeur Ben Broxterman aan het NHD.  In 2017 gaat de verkoop van huurwoningen wel gewoon weer door en dan is het de bedoeling om 6 woningen te verkopen.
De verkoop was nodig omdat de woningbouwvereniging door de verplichte verhuurdersheffing krap bij kas is komen te zitten. Door huurwoningen te verkopen is de woningbouwvereniging uit het financiële dal gekomen.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en makkelijk te volgen bami slice recept? Zoek niet verder! Dit gerecht is perfect voor elke gelegenheid – het
Ben je dol op taart? Deventerkoek is een heerlijke, traditionele Hollandse cake die perfect is voor elke gelegenheid. Hij wordt gemaakt met een verscheidenheid

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.