Woningbouwvereniging Anna Paulowna stopt met verkoop huurwoningen

Anna Paulowna – De directeur van Woningbouwvereniging Anna Paulowna laat weten dat zij zijn gestopt met de verkoop van huurwoningen omdat zij nu al over het limiet van 16 woningen heen zijn gegaan.
De planning was om in 2016, 16 woningen te gaan verkopen en op dit moment zijn dat er al 25 vertelt directeur Ben Broxterman aan het NHD.  In 2017 gaat de verkoop van huurwoningen wel gewoon weer door en dan is het de bedoeling om 6 woningen te verkopen.
De verkoop was nodig omdat de woningbouwvereniging door de verplichte verhuurdersheffing krap bij kas is komen te zitten. Door huurwoningen te verkopen is de woningbouwvereniging uit het financiële dal gekomen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs