Woonzorgcentrum Wieringerwaard heeft de deuren gesloten.

WIERINGERWAARD – Met de verhuizing van de laatste zes bewoners naar het nieuwe complex in Anna Paulowna is er een einde gekomen aan de bestemming van het pand in Wieringerwaard. De overige voormalige bewoners zijn verhuisd naar Noorderlicht in Hippolytushoef en naar ’t Zand.
De uitbater van het pand ‘Samen’ wil nu proberen of het mogelijk is dat het winkeltje en de activiteiten die plaats vonden in Molenweid kunnen worden voortgezet door vrijwilligers, hiervoor is men in overleg met Wonen Plus/Welzijn en de cörporatie, de aanleunwoningen zullen niet worden gesloten en blijven gewoon bestaan.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs