Zaalvoetballers De Ark onderuit tegen Nieuweboer

ANNA PAULOWNA – Afgelopen vrijdag moest de ploeg van De Ark aantreden tegen de zaalvoetballers van Nieuweboer uit Wervershoof, een ploeg die de laatste weken de ene na de andere wedstrijd winnend weet af te sluiten.

Al in de eerste minuut opende Nieuweboer dankzij een strafschop de score 0 – 1 waarna de ploeg uit Wervershoof de kop er een beetje bij liet hangen wat weer kansen gaf voor FC De Ark om de het doel van de tegenstander op te zoeken. Het was aan de keeper van Nieuweboer te danken dat er in de eerste helft van de wedstrijd er maar 2 in het net belanden, gezien de eerste helft was een groter verschil gerechtvaardiger geweest.

Na de rust kreeg de wedstrijd een heel andere aanblik, de spelers van Nieuweboer zaten ineens veel beter in de wedstrijd en vooral dankzij een toch wel gebrek aan conditie wist FC De Ark de Wervershovers niet bij te benen zodat er bij het eindsignaal een 4-9 eindstand op het scorebord stond.