Zaalvoetbalsters DWOW hebben geen kind aan Team Alkmaar Sportstars

WIERINGERWERF – Het was éénrichtingsverkeer richting het doel van de meiden uit Alkmaar, de speelsters van DWOW kenden maar 1 tegenstandster en dat was DWOW zelf door niet snel genoeg die 2-0 op het scorebord te zetten zodat T.A.S.  zowaar twee kansen kreeg om te scoren.

In de eerste helft werd het doel dan ook slecht gevonden door de DWOW-meiden, of de keeper van T.A.S. stond in de weg of dan weer een halfgebakken pass, echt lekker liep het niet in de eerste helft maar toch werd er 1 x gescoord zodat met een ruststand van 1-0 de rust weer bereikt.

De tweede helft was van een heel ander niveau, onduidelijk wat voor preek de trainer in de kleedruimte heeft gegeven maar er stond kwa inzet toch een ander team op het veld, feller, directer en vooral soepeler spelend, waardoor het vinden van het doel van de tegenstandster geen probleem meer was en de score aan het einde was opgelopen naar 5-0. Door deze overwinning staan de dames van DWOW eerste in de hoofdklasse.

Doelpuntmaaksters: Daphne Schipper 1x, Femke Hoogendijk 1x, Kelly Blok 1x, Eva Woudenberg 1x en Noa Hulzebos ook 1x.