ZAP 013-1 wint ook tweede wedstrijd tegen Hollandia T

BREEZAND – Na de 7-1 van vorige week de tweede wedstrijd tegen Hollandia T. Net als ZAP een leuk dorpsclubje met een werkelijk fantastisch A-veld. Hollandia ook de eerste wedstrijd dik gewonnen,het kon dus nog wel eens een lastig potje worden.

Geen Tygo dus veldspelers moesten vandaag een keer voor keeper spelen. Eerste helft was dat Teun Ruyter.
Voetballend waren wij toch wel de betere ploeg de eerste helft.  En dan was het ook nog eens zo dat ons middenveld er eigenlijk heel weinig van bakte. De drie mannetjes liepen veel te lang met de bal waardoor ze meer postbode aan het spelen waren in plaats van het spel verdelen. Hollandia stelde er dus bar weinig tegenover

Lange peren afgewisseld met af en toe iets van voetbal over de flanken. Na een minuut of 23,5 maakte …..wie zal het zijn….hij heeft een bril…blijven er nog twee over…en had er voor vandaag al 13 inliggen…Lemey weer zijn wekelijkse goaltje. 0-1.

Toch door gerommel in verdediging nog voor de rust een goal van Hollandia T. In de pauze was iedereen zich er van bewust wat er fout ging en beloofden ze beterschap voor de tweede helft.

Tweede helft was de wind nog een beetje toegenomen en Hollandia T hadden een paar gasten met een goeie trap. Maar zoals eigenlijk iedere keer blijkt,voetbalt het tegenwind eigenlijk makkelijker. Er werd goed over de grond gespeeld en het initiatief lag daarom gewoon ook de tweede helft bij ons.

Na een fantastische actie van Rich met een prachtig balletje opzij maakte Lemey zijn tweede van de dag.
Hollandia bleef lange ballen spelen maar Jard,Nick,Tom,Teun en de tweede helft uitstekend keepende Faas gaven geen krimp.

Mooiste werd voor het laatst bewaard.

Lemey kreeg de bal op 25 meter van de goal aangespeeld en haalde zo allemachtig hard uit,als je tegenwind zo hard en strak de bal in het doel kan schieten ben je wel een ” baas”. 1-3 overwinning en ben echt wel een beetje trots op jullie,na een hele slechte eerste helft toch de draad weer oppakken en dan zo’n tweede spelen is een groot compliment waard.

Hoogtepunten waren de goal van Lemey,het fantastische uitzakken van Cas Tiel,wat creëerde je een ruimte voor jezelf om weer verder te kunnen voetballen,Jamie die na een blessure weer een hele wedstrijd kon spelen en de mooie vooractie van Rich waar de 1-2 uitkwam.

Volgende week naar Hoorn toe, Always Forward 13-2,moeten we kunnen pakken als we zo spelen als de tweede helft.