2°C | Amsterdam

Zesde editie Vrije tijd- en Recreatie Beurs in Winkel

WINKEL – “Vrije tijd leeft in Nederland en wij proberen de mensen op weg te helpen”, vertelt mede-organisator Jan Schreur over de zesde editie van de Vrije tijd- en Recreatie Beurs die zaterdag 6 en zondag 7 februari van 11.00 tot 17.00 uur wordt gehouden in het pand van Jan Schreur Recreatie aan Zandwilg 9-11 in Winkel. De beurs wordt georganiseerd in samenwerking met Tiny Hoogstraten-Groustra en Theo van der Fluit van Partyboot De Koperen Hoorn.
“Je moet het open recreatie weekend niet zien als een traditionele vakantiebeurs”, vervolgt Schreur. “Wij trekken het wat breder en bovendien is de entree gratis.” Diverse organisaties en bedrijven uit de regio tonen hun aanbod tijdens dit laagdrempelige evenement. “Wij laten de mensen alvast het voorjaar beleven. Bezoekers kunnen genieten van een grote variëteit op het gebied van onder meer recreatie, vrije tijd, wellness, persoonlijke verzorging, sport en fietsen. Van het huren of kopen van een camper of caravan tot informatie inwinnen over een feestje of bedrijfsuitje op het water. Jong en oud is van harte welkom om te komen proeven en proberen wat de regio te bieden heeft. Bovendien houden we diverse verlotingen.”

Demonstraties

Het evenement trekt volgens de organisatie ieder jaar weer meer bezoekers. “Vorig jaar hebben we over beide dagen meer dan 2200 bezoekers over de vloer gehad. Deze beurs leeft echt in de regio en daar doen we het voor. Jaarlijks proberen we de beurs interessanter te maken voor de bezoekers. Dit jaar kan iedereen genieten van vele demonstraties.” Zo geeft dansgroep DCM Classic uit Anna Paulowna zondag een demonstratie streetdance, houdt Koks Tweewielers een demonstratie met elektrische fietsen en geeft P.M.U. Tessa de Vries demonstraties permanente make-up. Bruidshuis Four-Ever verzorgt om 12.30 uur een bruidsshow voor de aanstaande bruiden en Claudia Appel van De Mooie Jurk verzorgt zowel op zaterdag als op zondag om 14.30 uur een modeshow van haar gelegenheidskleding.

Motoren en auto’s

Tijdens de beurs kunnen de bezoekers ook genieten van een hapje en een drankje. Schreur: “Bij de stand van Groot Recreatie kan men bijvoorbeeld weer heerlijk garnalen proeven. Ook is razende reporter PeWi dit jaar weer aanwezig en natuurlijk is op de bovenverdieping de verzameling oude motoren en antieke auto’s van Jan Schreur senior te bezichtigen. Kortom, deze beurs is voor iedereen de uitgelezen mogelijkheid om zich te laten informeren en langzamerhand het voorjaar te proeven.”
Kijk voor meer informatie en alle deelnemers op www.recreatiebeurswinkel.nl of bel, tel. 0224-541587. 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.