Zeven nieuwe pupillentrainers VV Zap

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

BREEZAND – VV ZAP is blij dat een zevental cursisten is geslaagd voor de cursus pupillentrainer. De afgelopen drie maanden hebben zij de cursus gevolgd, die onder leiding stond van KNVB cursusleider André Bakker.
Er deden ook cursisten mee van voetbalverenigingen Kleine Sluis, Vesdo, Oudesluis en Always Forward. ZAP bindt het liefst gekwalificeerde trainers aan de jeugdopleiding. Daarnaast vindt ZAP het zeer belangrijk dat trainers, naast een gezonde dosis enthousiasme, training geven met een bepaald doel voor ogen. Door deze cursus verwacht ZAP dat deze nieuwe trainers (nog) beter in staat zijn hun trainingen naar een hoger plan te krijgen.
En doordat de cursus bij ZAP werd gehouden, was het voor de overwegend jonge ZAP-cursisten goed te doen alle avonden aanwezig te zijn. Naast de acht cursusavonden, moesten de heren ook praktijkopdrachten uitvoeren zoals het leiden van trainingen en het coachen van een team tijdens wedstrijden.
De cursisten van ZAP hebben duidelijk stappen gemaakt in hun ontwikkeling en zijn zeer gemotiveerd om nu en in de toekomst met de jongste ZAP jeugd aan het werk te gaan. ZAP hoopt hiermee de komende tijd nog beter invulling te kunnen geven aan de trainingen (en wedstrijden) binnen de voetbaltak van ZAP.
Jeugd kan ook kennismaken met voetbal. Er kan vrijblijvend worden meegetraind met de bestaande groepen. Voor meer informatie: Ossip Wijnker, Technisch jeugdcoördinator: ossipwijnker@hotmail.com of neem een kijkje op de website van ZAP: www.sf-zap.nl.
(Op de foto de cursisten die zijn geslaagd. V.l.n.r.: Mitch van Grieken (hoofdjeugdtrianer F-pupillen), Finn van Dam, Niel Huiberts, Dave Maarsen. Onder v.l.n.r.: Quint Leyenaar, Tarik Awlad en Ossip Wijnker (technisch jeugdcoördinator). Op de foto ontbreken Dyllan Kuiper en Jari de Kroon.)

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category