2°C | Amsterdam

Zevende G-star biljarttoernooi ’t Zand wederom enorm gezellig

‘T Veld – Voor alweer de zevende keer werd in Café de Vriendschap in ’t Veld het G-star biljarttoernooi georganiseerd. Daarbij wordt een invalide speler gekoppeld aan een valide speler. Dave van der Neut is al vanaf de eerste editie van de partij en geniet nog steeds op dit bijzondere toernooi. “Je hoort het op de achtergrond, het is hier altijd enorm gezellig,”
Vijf jaar geleden volgden we Dave op de tweede editie van het toernooi. In tussentijd is Dave met zijn biljartclub De Reiger bij vele toernooien aanwezig. Het absolute hoogtepunt was de tweede plaats op het Nederlands kampioenschap. “Het scheelde toen slechts een tiende”, vertelt hij. De geïnteresseerden kunnen altijd langs komen om een keer met De Reigers te biljarten. “Mensen kunnen op de maandagavond komen kijken bij onze club in Heerhugowaard.”

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.