Zevende G-star biljarttoernooi ’t Zand wederom enorm gezellig

‘T Veld – Voor alweer de zevende keer werd in Café de Vriendschap in ’t Veld het G-star biljarttoernooi georganiseerd. Daarbij wordt een invalide speler gekoppeld aan een valide speler. Dave van der Neut is al vanaf de eerste editie van de partij en geniet nog steeds op dit bijzondere toernooi. “Je hoort het op de achtergrond, het is hier altijd enorm gezellig,”
Vijf jaar geleden volgden we Dave op de tweede editie van het toernooi. In tussentijd is Dave met zijn biljartclub De Reiger bij vele toernooien aanwezig. Het absolute hoogtepunt was de tweede plaats op het Nederlands kampioenschap. “Het scheelde toen slechts een tiende”, vertelt hij. De geïnteresseerden kunnen altijd langs komen om een keer met De Reigers te biljarten. “Mensen kunnen op de maandagavond komen kijken bij onze club in Heerhugowaard.”

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs