2°C | Amsterdam

Ziggo abonnees moeten in 2022 vrezen voor fors hogere abonnementsgelden

HOLLANDS KROON – Ziggo raakt na dit seizoen haar rechten op het uitzenden van de Formule 1 kwijt. Voor veel abonnees was dit juist de reden om bij Ziggo een abonnement te nemen. Daarnaast is het voor velen ook een doorn in het oog dat Ziggo ver achterblijft met de uploadsnelheid ten opzichte van  de aanbieders van glasvezel.

Daarnaast zullen de abonnees van Ziggo ook afscheid moeten nemen van HBO omdat Warner, de eigenaar van HBO met een eigen streamingdienst gaat komen. Nu zal Ziggo wel gaan onderhandelen met de nieuwe uitzendgerechtigde van de Formule 1 en veel meer sporten en met Warner over het toch kunnen blijven aanbieden van hun producten maar de rekening daarvan zal dan worden doorgeschoven naar de abonnees van Ziggo.

Daarnaast komt Delta Fiber met glasvezel naar de gemeente Medemblik en biedt snelheden aan die bij Ziggo niet mogelijk zijn. Vooral de standaard 1gbits/1gbits up/down zal voor velen het duwtje zijn om over te stappen op glasvezel..

Hoeveel de abonnementen omhoog zullen gaan is nu nog niet te zeggen omdat de aanbieder van o.a. de Formule 1 en Warner nog geen prijzen bekend hebben gemaakt van hun streamingdiensten.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.