2°C | Amsterdam

Zijdewind huilt bij afscheid nemen Krissy(9)

Regionieuws – Bijna alle inwoners van Zijdewind hebben vandaag de vlag halfstok gehangen vanwege de uitvaart van Krissy. Het 9-jarige meisje kwam vorige week om het leven bij een ongeluk op de manege in Oudkarspel.

De dood van het meisje heeft veel impact op de inwoners van Zijdewind en Oudkarspel. Zondag werd op basisschool De Marinx, waar Krissy in groep 5 zat, al een bijeenkomst voor ouders en kinderen gehouden. Een dag later beschilderen klasgenootjes de doodskist van Krissy.
Lees op RTVN: Meisje (9) dat omkwam bij ongeluk op manege werd meegesleurd door pony
Manege Beukers heeft tot en met komende zondag alle activiteiten en lessen  geschrapt. Wel is de manege open voor iedereen die langs wil komen.
Lees op RTVNH: Klasgenootjes nemen afscheid en beschilderen kist dode Krissy (9)
Krissy overleed zaterdag toen ze van haar pony viel en met haar voet vast bleef zitten in een beugel. Doordat het paard in galop was, kwam het meisje met haar hoofd tegen een hek en toestellen aan. Ze droeg een cap, maar desondanks overleefde ze het niet.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.