Zijdewind huilt bij afscheid nemen Krissy(9)

Regionieuws – Bijna alle inwoners van Zijdewind hebben vandaag de vlag halfstok gehangen vanwege de uitvaart van Krissy. Het 9-jarige meisje kwam vorige week om het leven bij een ongeluk op de manege in Oudkarspel.

De dood van het meisje heeft veel impact op de inwoners van Zijdewind en Oudkarspel. Zondag werd op basisschool De Marinx, waar Krissy in groep 5 zat, al een bijeenkomst voor ouders en kinderen gehouden. Een dag later beschilderen klasgenootjes de doodskist van Krissy.
Lees op RTVN: Meisje (9) dat omkwam bij ongeluk op manege werd meegesleurd door pony
Manege Beukers heeft tot en met komende zondag alle activiteiten en lessen  geschrapt. Wel is de manege open voor iedereen die langs wil komen.
Lees op RTVNH: Klasgenootjes nemen afscheid en beschilderen kist dode Krissy (9)
Krissy overleed zaterdag toen ze van haar pony viel en met haar voet vast bleef zitten in een beugel. Doordat het paard in galop was, kwam het meisje met haar hoofd tegen een hek en toestellen aan. Ze droeg een cap, maar desondanks overleefde ze het niet.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs