‘Zo kan het ook’ zegt Wijkagent Michel Verhagen

WIERINGERWERF – Nog even terug naar de fiets die door onverlaten in een krom gereden lantaarnpaal, bleek een chauffeur van een vrachtwagen te zijn geweest, werd gehangen. Hiervan heeft de dader zich bij de politie gemeld en heeft beloofd de schade aan de fiets te zullen gaan betalen.

Wijkagent Michel Verhagen zegt op Instagram dat dit getuigt van eerlijke, moed en verantwoordelijkheid. ‘Zo kan het dus ook,’ aldus de wijkagent.

https://www.instagram.com/p/CUj0DjPDuM3/

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs