Zomerspektakel bij Scouting Niedorp

NIEUWE NIEDORP – Scouting Niedorp (Dirck Rembrantsz Groep) houdt zondag 10 juli het Zomerspektakel bij zwembad de Rijd in Nieuwe Niedorp. Het zomerspektakel is er voor zowel jong als oud. 
Op het terrein zijn vele leuke spelletjes voor de kleinsten en voor de oudere jeugd heeft de organisatie een paar uitdagende spellen en activiteiten. Waaronder een kabelbaan over het water, een stoer touw-trek-water verzamelspel. Er valt ook nog een ijsje te verdienen en ook aan drinken en een snoepje is gedacht.
De entree bedraagt € 2,50. Om 13.00 uur start het Zomerspektakel en om 17.00 uur is het evenement afgelopen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs