Zonnige en sportieve kwartfinale Cruyff Court 6vs6

REGIONIEUWS – Woensdagmiddag 11 mei heeft op het Cruyff Court in Schagen de kwartfinale van het 6vs6 Cruyff Court voor groepen 7/8 plaatsgevonden. De teams vanuit de 4 voorronden in de diverse regios, waren bij de jongens Fc de Toppers uit Den Helder, VV Bergen uit Alkmaar, Jules Verne uit Hoorn en de Schager Leeuwen uit Schagebn. Bij de meisjes mochten De Fontein uit Den Helder, De Zes Wielen uit Alkmaar, De Rank uit Hoorn en De Sterren van Schagen strijden om een plek in de halve finale.
De hele middag scheen de zon heerlijk op het Cruyff Court en werd het een gezellige en erg sportieve middag. Voorafgaand aan de eerste wedstrijd tekenden de aanvoerders van alle teams de respect-vlag, waarna onder leiding van Diego een warming up werd gedaan. 
Dit jaar was de opzet dat niet alleen dat de sportieve winnaars van het toernooi, maar ook de de twee teams die het meeste respect ontvangen voor sportiviteit en gedrag door mogen naar de halve finale. 
Na drieënhalf uur, vele zweetdruppels, liters gezond water en prachtige acties, saves en doelpunten later werden de prijzen uitgereikt. De beste voetballers waren dit jaar de jongens van VV Bergen en de beste voetbalsters de meisjes van De Zes Wielen uit Alkmaar. De meeste stemmen van respect gingen naar de meiden van De Sterren van Schagen en bij de jongens gingen de Schager Leeuwen met de Respect Award aan de haal.
Deze vier teams gaan bij halve finales in Haarlem op 21 mei de van de Noordkop verdedigen. 
Al met al weer een succesvolle en mooie middag!

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs