Zorgboerderij Blij op de Boerderij houdt rommelmarkt voor Tovertafel

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.


‘T ZAND – Zorgboerderij Blij op de Boerderij aan Keinsmerweg 88a in ’t Zand houdt zondag 21 mei van 10.00 tot 17.00 uur een rommelmarkt genaamd de Tovertafeldag
De Tovertafeldag wordt georganiseerd omdat de zorgboerderij, met name voor de doelgroepen ouderen, mensen met autisme en dementie een Tovertafel wil aanschaffen.

Tovertafel

De Tovertafel is een soort projector die plaatjes/bewegende beelden projecteert op een tafel. Hierdoor wordt men geactiveerd deel te nemen aan een spel en gestimuleerd om samen te werken. “Juist voor diegene die niet meer zo lichamelijk actief kunnen zijn op de tuin of kunnen helpen met de verzorging van de dieren is dit een fantastische manier om toch in beweging te zijn en om sociaal actief te kunnen zijn door middel van samenwerking”, vertelt Diana Sprenkeling van zorgboerderij Blij op de Boerderij.

Prijskaartje

“Aan de Tovertafel hangt echter een prijskaartje, daarom moeten wij flink sparen. Vandaar de Tovertafeldag.” Tijdens deze dag is er een rommelmarkt. De zorgboerderij zelf verkoopt veel leuke spulletjes en kunnen bloemen geplukt worden. Alle opbrengsten zijn voor Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij voor de aanschaf van de Tovertafel. Maar ook is iedereen welkom om zelf spullen te verkopen. Op het erf van de zorgboerderij kan men een plekje reserveren.
De opbrengsten zijn de verkopers, maar het bedrag van € 7,50 per plekje gaat naar de Stichting Vrienden van zorgboerderij Blij op de Boerderij. Wie een plekje wilt reserveren kan contact opnemen met Diana, tel. 06-27554346.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category