2°C | Amsterdam

Zwembad Den Helder is het spuugzat, nu melden anders beelden op facebook

DEN HELDER – Het Aquacentrum in Den Helder is op zoek naar twee personen die gisterochtend in alle vroegte gratis gebruik hebben gemaakt van het zwembad. “Komen jullie nog een kaartje kopen?” Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg het bad ook bezoek van vandalen.
Op camerabeelden van het zwembad is te zien hoe een man zich aan de rand van het bad aankleedt, terwijl de tweede persoon nog op zijn gemak een paar baantjes trekt. Het is niet goed te zien of dat een man of een vrouw is,zegt NH-verslaggever Jurgen van den Bos.
“Willen de vroege otters (05:22-05:30) zich voor maandag 12.00 uur melden bij de receptie om een kaartje te kopen!”, schrijft het zwembad op haar Facebook-pagina. Het zwembad dreigde herkenbare beelden van het tweetal openbaar te maken als ze zich niet zouden melden. Een kaartje voor het zwembad kost voor volwassenen overigens 4,20 euro.
Vernieling
Om de naaktzwemmers kan het Aquacentrum nog wel lachen, maar in hetzelfde weekend werden er in en om het bad ook vernielingen aangericht. Voor het gebouw werd een bushokje vernield en in het zwembad werd zand gevonden. “Dat naakt zwemmen vinden we nog wel grappig, dat gebeurt overal in Nederland. Maar de vernielingen zorgen voor een flinke schadepost”, vertelt de manager van het zwembad aan NH.
Het is niet de eerste keer vandalen er huishouden. “Vorig jaar bedacht een jonge vrouw dat ’s nachts ze wel van de glijbaan afkon. Alleen zat er toen een zeil over het bad gespannen. Zij is daar overheen gelopen, waardoor het is gescheurd. Hadden we weer duizend euro schade.”
Het Aquacentrum benadrukt dat de zwemmers niets met de vernielingen te maken hebben. In een nieuw Facebook-bericht roept het getuigen op zich te melden. 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.