Zwembad Den Helder is het spuugzat, nu melden anders beelden op facebook

DEN HELDER – Het Aquacentrum in Den Helder is op zoek naar twee personen die gisterochtend in alle vroegte gratis gebruik hebben gemaakt van het zwembad. “Komen jullie nog een kaartje kopen?” Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg het bad ook bezoek van vandalen.
Op camerabeelden van het zwembad is te zien hoe een man zich aan de rand van het bad aankleedt, terwijl de tweede persoon nog op zijn gemak een paar baantjes trekt. Het is niet goed te zien of dat een man of een vrouw is,zegt NH-verslaggever Jurgen van den Bos.
“Willen de vroege otters (05:22-05:30) zich voor maandag 12.00 uur melden bij de receptie om een kaartje te kopen!”, schrijft het zwembad op haar Facebook-pagina. Het zwembad dreigde herkenbare beelden van het tweetal openbaar te maken als ze zich niet zouden melden. Een kaartje voor het zwembad kost voor volwassenen overigens 4,20 euro.
Vernieling
Om de naaktzwemmers kan het Aquacentrum nog wel lachen, maar in hetzelfde weekend werden er in en om het bad ook vernielingen aangericht. Voor het gebouw werd een bushokje vernield en in het zwembad werd zand gevonden. “Dat naakt zwemmen vinden we nog wel grappig, dat gebeurt overal in Nederland. Maar de vernielingen zorgen voor een flinke schadepost”, vertelt de manager van het zwembad aan NH.
Het is niet de eerste keer vandalen er huishouden. “Vorig jaar bedacht een jonge vrouw dat ’s nachts ze wel van de glijbaan afkon. Alleen zat er toen een zeil over het bad gespannen. Zij is daar overheen gelopen, waardoor het is gescheurd. Hadden we weer duizend euro schade.”
Het Aquacentrum benadrukt dat de zwemmers niets met de vernielingen te maken hebben. In een nieuw Facebook-bericht roept het getuigen op zich te melden. 

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs