Zwembad Den Helder is het spuugzat, nu melden anders beelden op facebook

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

DEN HELDER – Het Aquacentrum in Den Helder is op zoek naar twee personen die gisterochtend in alle vroegte gratis gebruik hebben gemaakt van het zwembad. “Komen jullie nog een kaartje kopen?” Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg het bad ook bezoek van vandalen.
Op camerabeelden van het zwembad is te zien hoe een man zich aan de rand van het bad aankleedt, terwijl de tweede persoon nog op zijn gemak een paar baantjes trekt. Het is niet goed te zien of dat een man of een vrouw is,zegt NH-verslaggever Jurgen van den Bos.
“Willen de vroege otters (05:22-05:30) zich voor maandag 12.00 uur melden bij de receptie om een kaartje te kopen!”, schrijft het zwembad op haar Facebook-pagina. Het zwembad dreigde herkenbare beelden van het tweetal openbaar te maken als ze zich niet zouden melden. Een kaartje voor het zwembad kost voor volwassenen overigens 4,20 euro.
Vernieling
Om de naaktzwemmers kan het Aquacentrum nog wel lachen, maar in hetzelfde weekend werden er in en om het bad ook vernielingen aangericht. Voor het gebouw werd een bushokje vernield en in het zwembad werd zand gevonden. “Dat naakt zwemmen vinden we nog wel grappig, dat gebeurt overal in Nederland. Maar de vernielingen zorgen voor een flinke schadepost”, vertelt de manager van het zwembad aan NH.
Het is niet de eerste keer vandalen er huishouden. “Vorig jaar bedacht een jonge vrouw dat ’s nachts ze wel van de glijbaan afkon. Alleen zat er toen een zeil over het bad gespannen. Zij is daar overheen gelopen, waardoor het is gescheurd. Hadden we weer duizend euro schade.”
Het Aquacentrum benadrukt dat de zwemmers niets met de vernielingen te maken hebben. In een nieuw Facebook-bericht roept het getuigen op zich te melden. 

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category