2°C | Amsterdam

26-jarige inwoner Heiloo aangehouden op verdenking inbraken Middenmeer

MIDDENMEER – De politie heeft afgelopen vrijdagmiddag een 26-jarige man uit de gemeente Heiloo aangehouden in een gestolen auto afkomstig van een woninginbraak.

De politie kreeg vrijdagmorgen de melding dat kort daarvoor een inbraak had plaatsgevonden in een woning aan de Seine in Sneek. Toen de 47-jarige bewoner ‘s ochtends beneden kwam zag hij buiten iemand in zijn auto zitten. Toen hij naar de persoon toe wilde gaan, reed deze er met de auto van de 47-jarige vandoor. Buiten de woning stonden nog twee volle tassen met goederen afkomstig uit de woning. Een deur bleek geforceerd te zijn.
De politie kwam de gestolen auto vrijdagmiddag op het spoor in Middenmeer, Noord-Holland. Agenten dwongen de 26-jarige bestuurder van de gestolen auto tot stoppen en hebben hem vervolgens aangehouden. Er blijkt op dezelfde nacht ook ingebroken te zijn in een andere woning aan de Seine. De politie onderzoekt of de verdachte in aanmerking komt voor beide inbraken. De verdachte zit nog vast.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.