2°C | Amsterdam

78% inwoners vanaf 12 jaar is volledig gevaccineerd in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Dit blijkt uit cijfers van het RIVM. In de leeftijdgroep van 18 jaar en ouder heeft 81% een eerste prik gehad en 80% is volledig gevaccineerd. In de leeftijdgroep van 12 t/m 17 jaar heeft 61% een eerste prik gehad en is 56% volledig gevaccineerd. in de groep 12 jaar en ouder heeft 80% een eerste prik gehad en is 78% volledig gevaccineerd

Het RIVM laat wel weten dat de aantallen kunnen afwijken. Het aantal gemelde prikken komt uit data die de GGD’en doorgeven aan het RIVM. Het RIVM houdt in CIMS bij hoeveel prikken GGD-priklocaties, de ziekenhuizen, de instellingen en de huisartsen hebben gezet. Maar de gegevens in CIMS zijn nog niet compleet, omdat huisartsen en instellingen een klein deel van de prikken die zij hebben gezet nog niet hebben gemeld.

Ondanks de ontbrekende gegevens in CIMS, willen we een zo goed mogelijk beeld geven van het aantal gezette prikken en het aantal gevaccineerde mensen. Daarom toont het dashboard een berekening van het RIVM van het aantal gezette prikken in instellingen en huisartsenpraktijken en van het aantal gevaccineerde mensen. Het RIVM maakt de berekening door te kijken naar hoeveel vaccins er zijn bezorgd bij priklocaties.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.