Bo de Klerk en Resa Brandtner naar landelijke halve finale turnen


HIPPOLYTUSHOEF – Afgelopen weekend was de 2e voorwedstrijd voor de 3e divisie turnsters. Namens GV Wieringen deden hier 4 turnsters aan mee. Bij de jeugd turnsters Resa Brandtner en Senna Drent en bij de Senioren turnsters Bo de Klerk en Amy den Das.
In december was de 1e voorwedstrijd en nu 29 januari was de 2e voorwedstrijd. Het beste behaalde resultaat telde mee voor de doorstroming. Doorstroming naar de Districtsfinale en/of de Landelijke 1/2 Finale.
Tijdens de 1e wedstrijd werd Resa Brandtner 1e en afgelopen weekend werd zij 2e en plaatste zich hiermee voor beide Finale wedstrijden. Senna Drent werd bij de 1e wedstrijd 4e en afgelopen weekend werd zij 7e. Dit was genoeg om de Districtsfinale te behalen.
Bij de senioren werd Bo de Klerk tijdens de 1e wedstrijd 5e en afgelopen weekend werd zij 20e. De 5e plaats van de 1e wedstrijd zorgt ervoor dat zij zich heeft geplaatst voor beide finales. Amy den Das wist helaas net geen finale te behalen en werd in een sterk deelnemersveld van maar liefst 50 turnsters, tijdens de 1e wedstrijd 20e en de 2e wedstrijd 30e.
Via: RTV Noordkop

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs