Maedilon/VZV maakt zich gereed voor het Europees avontuur en de Challenge Cup


‘T VELD – De selectie van het succes volle Damesteam van VZV heeft vorige week woensdag de laatste training afgewerkt. Het weekend dat erop volgde is er nog een gezellig afsluitend kamp geweest met de begeleiding en alle speelsters die de selectie van VZV Dames 1 vertegenwoordigd hebben.
Voorlopig hebben de speelsters even rust en vakantie om nog even na te genieten van de behaalde resultaten van het voorbije seizoen 2016 – 2017. De eerste training  is dan weer op maandag 14 augustus en gaat trainer/coach Betty Plasmeyer met de voorbereiding op het seizoen 2017 – 2018 beginnen.
Het tweede seizoen in de Eredivisie en een Europees avontuur waarvan de loting voor Challenge Cup op 18 juli zal plaatsvinden en bekent wordt tegen wie en waar VZV hun eerst Europese avontuur mag openen.
Buiten de drie speelsters die aan het einde van het seizoen afscheid hebben genomen blijft de selectie intact en is er één nieuwe aanwinst te verwelkomen, een hoekspeelster van DSS. Verder werkt Lotte Houtenbos volop aan haar herstel en is Maud Kruijer weer terug van haar uitstapje rond de wereld.
Naast andere oefenwedstrijden is voor zover bekent Maedilon/VZV ook uitgenodigd om op 19 en 20 augustus deeltenemen aan het toernooi om de Ooievaarscup in Den Haag.
De tegenstanders zijn daar Quintus, Antwerpen en Haukar uit IJsland. In het weekeinde van 23/24 september staat de eerste competitiewedstrijd op het programma.
Het volledige programma wordt half juli bekend gemaakt.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs