Weerbericht Hollands Kroon – buien met kans op onweer


HOLLANDS KROON – Werd het zaterdag nog 13 á 14 graden en scheen regelmotig de zon, vandaag niets van dat. Vandaag hebben wij te maken met regelmatig buien en tijdens een bui is er ook kans op een enkele onweerklap waarbij hagel ook niet is uitgesloten. De middagtemperatuur komt niet hoger uit dan 10 graden bij een matige wind uit het westen later draaiend naar het noordwesten. In de nacht naar maandag klaart het op en daalt het kwik naar 5 graden.
Maandag, dinsdag en woensdag zijn droge dagen met vooral op maandag en dinsdag veel ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt rond de 9 á 10 graden en de wind is matig 3Bft. op maandag waaiend uit het noordwesten daarna draait de wind naar het zuiden tot zuidoosten op woensdag draaiend naar het zuidwesten waarna er weer vochtige lucht onze kant wordt opgestuurd.
Vanaf donderdag komen de buien terug en stijgt ook de middagtemperatuur weer naar normale waarden van rond de 11 á 12 graden. Het aankomend weekend lijkt voor nu vooral nat te verlopen met redelijk wat wind die waait uit het westen tot noordwesten.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs