Dubbel pech voor bestuurder bestelauto

WIERINGERWERF – De politie van de Landelijke Eenheid Noordwest heeft afgelopen woensdag een bestelauto met aanhanger aan de kant gezet die op de A7 ter hoogte van Wieringerwerf reed. De politie wilden de auto controleren en al snel bleek er genoeg aan de hand te zijn om een proces verbaal uit te schrijven

Zo had de man geen geldig rijbewijs om een voertuig te rijden waar een C1E rijbewijs voor nodig is, de man beschikt enkel over B. en ook had de man nog een boete van bijna 400 euro openstaan bij het CJB  die ter plekke moest worden voldaan aan de agenten, als de man dit niet zou doen zou hij worden meegenomen naar het politiebureau en achter slot en grendel verdwijnen.

Voor de overtreding van het besturen van een auto met het verkeerde rijbewijs krijgt de man later fanmail uit Leeuwarden opgestuurd en ook werd het de man verboden nog verder te rijden met de auto.

[signoff]

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs