Bestuur DWOW zoekt oplossingen vrijwilligerstekort.

WIERINGERWERF – DWOW zit krap in de vrijwilligers en dan vooral als het gaat om trainers, scheidsrechters, bestuursdienst en gewoon de extra handjes die nodig zijn om een sportclub draaiende te houden.

Om het vrijwilligerstekort het hoofd te bieden heeft het bestuur een bijeenkomst uitgeschreven in de kantine van DWOW waar zij samen met de leden van DWOW en belangstellenden willen kijken hoe zij meer mensen als vrijwilligers aan de club kunnen binden.

De woorvoerder van de club zegt: ,,Als voorbeeld kijk ik b.v. naar de redactie van de Nieuwsbrief. De Nieuwsbrief wordt al wat jaren samengesteld door twee personen. De oproep wordt regelmatig geplaatst om er extra personen bij te krijgen, die mee willen helpen om het allemaal nog leuker te maken. Denk b.v. aan een interview over hoe een elftal het seizoen doormaakt of hoe een vrijwilliger zijn taak invult. Ze zijn meer dan welkom!

De bijeenkomst is op 26 januari en begint om 20.00 uur in de kantine van DWOW

[signoff]

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs