Kerstmarkt Wironruiters; een sfeervol succes

HIPPOLYTUSHOEF  – Zondag 8 december hield de Wironruiters een goed bezochte kerst(rommel)markt in de rijhal van de vereniging. De rijhal was gevuld met stands. Hier was voor een ieder iets te vinden;  van kerststukjes tot decoratie, van oliebollen tot kaas, van kerstbomen tot paardenspullen. De gehele dag is er volop aanloop geweest en kwamen mensen snuffelen bij de verschillende kraampjes.   

‘Het begon als een spontaan idee tijdens de afgelopen ledenvergadering begin oktober’ geven de initiatiefnemers aan. ‘Dat het zo grootst zou worden, hadden wij toen nog niet bedacht.’

De overdekte rijbak van de Wironruiters bleek een gouden locatie voor een kerstmarkt tijdens deze echte winterse dag. Ondanks het stormachtige weer konden de bijna 450 bezoekers in alle rust en droog langs alle kramen.

‘Het is onvoorstelbaar hoeveel werk er verricht is in zo een korte tijd. Wij zijn er trots op dat we leden hebben die zich zo actief inzetten voor de vereniging maar ook voor en met elkaar.’ Het bestuur van de Wironruiters en de organisatie van de markt zijn trots op de vele vrijwilligers die zich deze dag ingezet hebben.

[signoff]

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs