Accordéon Mélancolique in Oudesluis!

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

OUDESLUIS – Een ijzersterk duo dat de accordeon op een hoog niveau brengt. Met grotendeels eigen werk, met invloeden uit de hele wereld treedt op in het Cultuurkerkje van Oudesluis.
Het bekende duo Accordéon Mélancolique komt naar Oudesluis. Het duo is bekend van Radio en TV. Hun muziek was te horen in Tv-drama’s als Man bijt Hond van de NCRV, Dolle Dries Sterke Zeemansverhalen maar ook in Tv-documentaires zoals Broken Dreams.
In het Cultuurkerkje van Oudesluis spelen ze woeste, romantische, ontroerende en aangrijpende nummers. Muziekstukken met titels als Eb en Vloed, Warm Bad, en Drijfzand die klinken als strakgetrokken en doorleefde gedichten. Dat zijn de ingrediënten van dit muzikale programma van Jean-Pierre Guiran en Cherie de Boer.
Overal waar ze optraden waren de reacties lovend:

  • Beroemd en onbekend….. Jean-Pierre Guiran en Cherie de Boer;  ”Accordéon Mélancolique”.
  • Concerten in Denemarken, IJsland, Duitsland, Egypte, Noorwegen
  • Hun muziek wordt gebruik door grote namen in de film- en tv-wereld. 

Recent bracht het duo een CD uit vol met nieuwe composities, sprankelende spettertjes, alle titels hebben met water te maken, vandaar de naam Aquarelles. Een melodieuze Meermin, een subtiele muzikale ontmoeting van Warm Bad, minimal music invloed bij Eb en Vloed,  grappige Kleine Eendjes en de moderne Aquarelle d’Amour waar je op weg kan zeilen. Deze titels zullen zeker klinken in het kerkje van Oudesluis.
Waar: Cultuurkerkje Oudesluis. Noorderweg 15, 1757 PC Oudesluis
Wanneer: zondag 5 juni 2016
Hoe laat: Aanvang 15:00 uur
Entree: 10 euro pp
Kaartverkoop: Bij ingang, maar reserveer voor de zekerheid, klik daartoe op deze link

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category