2°C | Amsterdam

Action Winkelcentrum Winkelhart Nieuwe Niedorp Hypermodern.

NIEUWE NIEDORP – Nadat in Schagen Action een nieuw winkelfiliaal op een andere plek aan de Nieuwstraat heeft geopend werd er vrijdag 28 oktober opnieuw een Action winkel geopend. De al bestaande Action winkel in het Winkelcentrum Winkelhart in Nieuwe Niedorp is uitgebreid met de winkel van het aanpalende pand van Blokker winkel die zijn deuren daar heeft gesloten.
De winkel oppervlakte is nog een keer zo groot geworden en verdubbeld naar ca. 630 vierkante meter. De Magazijnruimte is ook behoorlijk vergroot om ruimte te bieden voor het tevens uitgebreide assortiment om de meer dan 5500 verschillende artikelen aan te vullen en in voorraad te hebben. De vernieuwde winkel is door de verdubbeling anders en overzichtelijker ingedeeld met ruime paden zodat het voor de klant plezierig winkelen is en de assortimenten bij elkaar in de schappen zijn opgesteld.
Het geheel is van onder tot boven gemoderniseerd en van uitstekende verlichting voorzien, een winkel waar helemaal niets aan ontbreekt en op aan te merken valt. Ook zijn er meer en nieuwe moderne kassa’s opgesteld die de oude sta kassa’s hebben vervangen door voor klant en personeelsvriendelijke objecten. Na drie weken verbouwen heeft het pand een schitterend winkel opgeleverd waar vrijdagmorgen de deuren wagenwijd zijn geopend. Met als resultaat enthousiaste maar vooral tevreden klanten.
De openingstijden zijn nu ook uitgebreid en aangepast:

  • Ma – Di – Wo – Do geopend van 9.00 uur – 18.00 uur.
  • Vrijdagkoopavond  geopend  van 9.00 uur –  21.00 uur.
  • Zaterdag geopend van 9.00 uur – 17.00 uur.
  • Zondag geopend van 12.00 uur – 17.00 uur.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.