2°C | Amsterdam

Afscheid dirigent kinderkoor de Veldrakkers.

’t Veld – Zaterdagavond heeft het kinderkoor de Veldrakkers afscheid genomen van hun enthousiaste dirigent Hanny Molenland uit Alkmaar. De vaste dirigent moet met pijn in het hart om gezondheidsredenen stoppen met haar inbreng bij vieringen waar het kinderkoor de zang verzorgde. Deze bevlogen dirigent was in 2011 als invalster tijdelijk bij het koor gekomen maar uiteindelijk vond ze het zo geweldig dat ze voor vast is gebleven.
De kinderen die voor het merendeel uit de groepen 4 t/m 7 komen en op dit moment uit 15 kinderen bestaat houden en leerden ontzettend veel van haar. Met haar enthousiasme zorgde ze ervoor dat alles altijd tot in de puntjes geregeld was om er met het koor een mooie viering van te maken. Het kinderkoor en de Martinusparochie zullen haar toch wel heel erg gaan missen nu ze afscheid moet gaan nemen.
Hanny werd verrast met een heel mooi afscheids-bedanklied wat samen met hun vaste leidster Marian Landman was ingestudeerd. De dirigente kreeg verder een beker met een foto van het kinderkoor tijdens het oefenen erop afgebeeld, oefenen van regelmatig weer nieuwe liedjes boeide de kinderen altijd bijzonder. De kinderen van het koor verraste haar met een prachtige plantenbak gevuld met buitenplanten.
De Martinusparochie nam afscheid van Hanny met een kaars van de parochie en een mooi boeket bloemen als dank voor de geweldige samenwerking, inzet en lof in de afgelopen jaren. Na dit afscheid wordt het zoeken naar een nieuwe dirigent die haar taak met ongeveer het zelfde enthousiasme kan en wil overnemen.
Er wordt gezocht maar als iemand hiervoor open staat neem gerust contact op met Marian Landman of Mariëlle Smit of iemand van de Martinusparochie in ‘t Veld.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.