2°C | Amsterdam

Afscheid raadslid Fijko van der Laan en installatie Paul Medema.

HOLLANDS KROON – Gemeenteraad Hollands Kroon neemt afscheid van Fractievoorzitter PvdA en raadslid Fijko van der Laan. Van der Laan die alle lof werd toebedeeld op de wijze waarop hij al die jaren de gemeenschap had gediend als wethouder en als raadslid van de gemeente Anna Paulowna en Hollands Kroon.
Na de toespraak en de bloemen van burgemeester Nawijn sprak van der Laan in zijn afscheidspace zijn dank uit aan een ieder waarmee hij altijd bijzonder prettig had mogen samenwerken al die jaren dat hij zich met de politiek had beziggehouden.
Het moge ook duidelijk zijn dat hier ook door inwoners uit de beide gemeenten een andere mening over is toegedaan, maar dat brengen dergelijke functies nu eenmaal met zich mee. Fijko van der Laan geeft het stokje over aan de veel jongere Paul Menema waar Silvia Buczynski het fractievoorzitterschap op zich zal nemen.
Na het instaleren en het afleggen van de eed kreeg ook het nieuwe raadslid bloemen overhandigd en na het sluiten van de vergadering en het uitschakelen van de microfoons was er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van de vertrekkende en de felicitaties aan de nieuwkomer in de raad.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.