2°C | Amsterdam

Afsluiting Schagerweg (N248) Hollands Kroon

Hollands Kroon – De Schagerweg (N248) tussen Kolhorn en Middenmeer is aan groot onderhoud toe. De provincie Noord-Holland vernieuwt het asfalt en voert diverse werkzaamheden uit ter verbetering van de weg. Daarom is de Schagerweg (N248) gedeeltelijk afgesloten voor doorgaand autoverkeer van dinsdag 29 maart tot en met zondag 24 juli 2016. (Brom)fietsers worden langs het werk geleid. De woningen, percelen en de bedrijven aan de Schagerweg (N248) blijven bereikbaar. 

Omleiding doorgaand autoverkeer

Doorgaand autoverkeer wordt met borden omgeleid via Den Oever. De provincie adviseert de provinciale weg N241 te mijden, omdat daar in dezelfde periode ook werkzaamheden plaatsvinden. In de periode van 29 maart tot en met 23 juni is de Schagerweg (N248) de hele week afgesloten. De laatste weken van de werkzaamheden, van 24 juni tot en met 24 juli, is de Schagerweg (N248) alleen op werkdagen afgesloten en in het weekend weer bereikbaar,meldt de Provincie Noord-Holland

Werkzaamheden

De provincie vernieuwt de bovenste laag van het asfalt, brengt markering aan en verbetert de bermverharding langs het hele traject. Een nieuwe damwand gaat de slootkant bij Wieringerwerf verstevigen. Daarnaast worden kleine aanpassingen aan diverse kruisingen verricht om de verkeersveiligheid te verbeteren. Ter hoogte van de aansluitingen Praamweg, Industrieweg en Dolfijnweg wordt openbare verlichting geplaatst. De provincie wil de werkzaamheden zo uitvoeren dat de komende 12 jaar geen groot onderhoud nodig is. Tegelijkertijd met het onderhoud aan de N248 worden de werkzaamheden aan de Schagerbrug en Waardbrug afgerond.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.