2°C | Amsterdam

ATB Wedstrijden Zijdewind trekt record aantal deelnemers

ZIJDEWIND – Voor de ATB wedstrijden hebben ook deze aflevering zich weer een record aantal deelnemers laten in schrijven. Ieder jaar groeit het aantal nog steeds, nu hadden zich c.a 375 liefhebbers zich ingeschreven om aan dit goed georganiseerde gebeuren en deeltenemen. In alle klassen werd ruimschoots aan de verwachtingen voldaan.
Om 10 uur werd de inschrijving geopend en stonden er al behoorlijk wat deelnemer te wachten. Om 11 uur ging de jeugd tot 10 jaar als eerste groep met hun wedstrijd van start, hiervoor hadden zich een groot aantal kinderen voor ingeschreven en ze maakten er ook meteen een mooie spannende wedstrijd van terwijl de aller jongsten ook hun uiterste best deden om de al dan niet onder begeleiding te finish te halen.
Om half 12 ging de Funklasse en de dames Recreanten van start voor hun wedstrijd van c.a 50 min. Vervolgens om half 1 de Topklasse voor hun wedstrijd van c.a 60 min.. en de nieuweling Junioren van 15 t/m 19 jaar voor hun wedstrijd van c.a 45 min.
In de pauze waarin de deelnemers aan versierde Kermisoptocht hun mooie en diverse creaties over een gedeelte van het ATB parcours aan het talrijke publiek mochten tonen wat op het kermis terrein zou eindigen voor de prijs uitreiking die tijdens de optocht door de Jury bestaande uit een aantal deskundige dames en heren van het kermis comité.
Na deze kleurrijke optocht kwamen er verschillende groepen tegelijk aan de start die deze weer perfect georganiseerde sportief en nagenoeg zonder ongemakken verlopen ATB wedstrijden onder ideale weersomstandigheden zouden afsluiten en de organisatie bijzonder tevreden een borrel konden nemen nadat eerst alles weer was opgeruimd wat voor dit evenement van toepassing is geweest.
De jeugd van 11 en 12 jaar gingen als eerste voor hun wedstrijd van c.a 20 min. aan de start, gevolgd door de jeugd van 13 en 14 jaar voor hun wedstrijd van c.a 25 min. Daarna de Estafette Duo’s voor Dames, en de plaatselijke heren van af 15 jaar en ouder waar dan ook een behoorlijk aantal ouderen aan de start verschenen voor hun wedstrijd over c.a 40 min.
Foto’s: Theo Moras

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.