Banengroei door nieuwe Afsluitdijk

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – De dijkversterking van de Afsluitdijk zorgt voor werkgelegenheid in Hollands Kroon. Tijdelijk zijn er zo’n 8500-8700 mensen nodig om de werkzaamheden uit te voeren.
Daarom roept de gemeente Hollands Kroon ondernemers uit Hollands Kroon en omgeving op om zich in te schrijven voor het bidbook. Het gaat om ondernemers in onder andere grond, weg en waterbouw, maar ook bakkers, hotels en andere toeleveranciers zijn nodig. Inschrijven voor het bidbook kan via de website van gemeente Sudwestfryslan.
Werkzaamheden Afsluitdijk
Een groot deel van de werkgelegenheid komt voort uit de beoogde verbreding van de sluis bij Kornwerderzand. In de toekomst kunnen grotere schepen de nieuwe sluis passeren. Dit levert ook extra opdrachten voor de werven in de regio op, zowel voor de bouw van nieuwe schepen als voor onderhoud en reparatie.
Bidbook Afsluitdijk
In het bidbook komt een overzicht te staan met de bedrijfsinformatie van de ondernemers. Hollands Kroon gaat het bidbook gezamenlijk (gemeenten Hollands Kroon, Súdwest-Fryslân, Harlingen) aanbieden aan de hoofdaannemer, zodra Rijkswaterstaat bekend heeft gemaakt wie dit is. Zo ziet de hoofdaannemer in een oogopslag wat de lokale ondernemers kunnen betekenen voor het werk aan de Afsluitdijk.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category