2°C | Amsterdam

Basisschool De Branding Den Oever apetrots op hun leerlingen

Den Oever – Apetrots zijn ze op De Branding, trots op de kleuters van de school die toch maar even een prachtige prijs in de wacht hebben gesleept tijdens het techniektoernooi in Alkmaar.
Lees ook: Basisschool De Branding 3e bij Techniek Toernooi Noord-Holland
De kleuters wonnen de creativiteitsprijs met hun Bloeiende Bloemen opdracht. Wat zijn ze trots! Bloemen van papier, geknipt en gevouwen moesten binnen een bepaalde tijd open gaan als deze op water werden gelegd. Na verschillende experimenten kwamen de kinderen er achter dat bloemen gemaakt van tijdschriftpapier het beste binnen de gestelde tijd open gingen.
Daarnaast maakten de kinderen een poster waarop zij hun leerproces weergaven. De andere groepjes streden mee met andere opdrachten zoals een druipende klok, een waterklok en een vertraagde wekker. Dit jaar stond alles in het teken van tijd. Helaas vielen de andere groepjes net buiten de prijzen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.