2°C | Amsterdam

Boardingvoetbal in Multitreffer ’t Zand en Niedorphal in Winkel


’t ZAND/WINKEL – Na de erg succesvolle vorige edities in november, organiseert Sportservice Schagen op woensdag 25 januari en 8 februari weer boardingvoetbaltoernooien voor basisschool leerlingen uit groep 6 t/m 8. De editie voor de gemeente Schagen zal op 25 januari zijn in de Multitreffer in ’t Zand, de editie voor Hollands Kroon zal zijn op 8 februari in de Niedorphal in Winkel.
De boardingvoetbaltoernooien zijn voor kinderen uit groep 6 t/m 8. De toernooien duren van 14.30 uur tot ca. 16.30 uur, afhankelijk van het aantal deelnemende teams.
In de luchtboarding wordt 4 tegen 4 gespeeld, zonder vaste keeper. De wedstrijden duren 5 min. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in groep 6, 7 of 8 van de basisschool zitten. Deelname aan het toernooi is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Er kunnen maximaal 12 teams deelnemen: VOL=VOL!
Om iedereen een kans te geven om mee te doen is het niet mogelijk om aan beide toernooien mee te doen als 1 team.
Aanmelden kan tot en met de maandag voor de betreffende editie door een mailtje te sturen naar [email protected]  met daarin de volgende informatie: Teamnaam, school (of scholen), gemiddelde leeftijd spelers, het gewenste toernooi (’t Zand of Winkel), telefoonnummer en e-mail van een contactpersoon.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen tel: 0224-214774 of mail: [email protected]

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.