2°C | Amsterdam

Boardingvoetbaltoernooi Wieringerwerf voor jongeren in de herfstvakantie

WIERINGERWERF – Op donderdag 20 oktober organiseert Sportservice Schagen van 18.30 tot 21.00 uur een boardingvoetbaltoernooi voor jongeren in de Zuiderzeehal te Wieringerwerf. Teams in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, bestaande uit minimaal vier en maximaal zes personen, voetballen in een afgebakend veld vier tegen vier zonder keeper.
Al jaren is het boardingvoetbaltoernooi voor jongeren in de herfstvakantie een groot succes. De wedstrijden worden gespeeld in een opblaasbare boarding en begeleid door officiële KNVB- scheidsrechters. Bij voldoende meidenteams wordt er gestreden in twee aparte poules; één voor de jongens en één voor de meiden! Naast meedoen aan het boardingtoernooi kun je ook je skills tonen in de pannakooi en bij de snelheidsmeter.
Het toernooi is inmiddels zo bekend dat het voorgaande jaren al snel vol zat. Vind je het leuk om te voetballen en wil je je skills showen, stel dan een team samen en meld je aan! Opgeven kan t/m 18 oktober via [email protected].
Vermeld in de mail de namen van aanvoerder en teamleden, de leeftijden en de naam van het team. Teams kunnen zich ook ter plekke inschrijven, mits er nog plaats is. Deelname is 10 euro per team. Dit betaal je op de avond zelf contant en gepast. Zaalschoenen zijn verplicht.
Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Sportservice Schagen (Sabine van Lochem), mail: [email protected] of tel: 0224-214774

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.