2°C | Amsterdam

Boekenmarkt Wieringerwaard zoekt boeken.

WIERINGERWAARD – De jaarlijkse boekenmarkt van Muziekvereniging Wieringerwaard is weer aanstaande. Daarvoor is de muziekvereniging weer op zoek naar boeken. De boekenmarkt wordt zondag 6 november van 10.30 tot 14.00 uur. Dus iedereen die boeken over heeft waar zij van af willen, Muziekvereniging Wieringerwaard is er blij mee. Bel voor het aanmelden van boeken of informatie naar Stef Buis, tel. 0223-532414, Hanneke Meereboer, tel. 0223-531352 of Carla Bakker, tel. 0224-223459.
De vereniging bestaat sinds 1959 en heeft ongeveer 60 voornamelijk jonge leden. Naast het grote orkest met 32 leden heeft de vereniging ook een opleidingsorkest met 20 leden, dat door dezelfde dirigent wordt geleid: Michiel Drijver, en een muziekschool waar zo’n 45 kinderen en volwassenen muziekles krijgen. 
Naast de wekelijkse repetitie (het hele jaar, met uitzondering van de kerstvakantie en de maanden juli en augustus) verzorgt de vereniging een paar keer per jaar een concert en in samenwerking met de docenten van de muziekschool, één keer per jaar een solistenavond. Daarnaast doet de vereniging mee aan activiteiten als het Druif-festival, gaan we af en toe een weekend weg en houden de jaarlijkse barbecue aan het begin van het seizoen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.