2°C | Amsterdam

Brainstormavond Z.A.P over de toekomst van de club

BREEZAND – Op dinsdag 10 maart organiseert Z.A.P. een brainstormavond over de toekomst van Z.A.P. o.l.v. Aart Korenhoff.

Het bestuur van Z.A.P.  deze avond uitgebreid stilstaan bij de lange termijn visie van de club. Door het maken van een expliciete missie en een lange termijn visie dan de club een gemeenschappelijke koers varen met jeugd, senioren, besturen, commissies, leden en sponsoren. En zal dit bijdragen aan draagvlak binnen de vereniging. Veel zaken zijn en lijken goed geregeld bij Z.A.P, toch zijn er een aantal verbeterpunten.

Op deze avond wil het bestuur samen met de leden de belangrijkste sterke en zwakke punten, mogelijke kansen en bedreigingen, in beeld brengen.

V.V. Z.A.P. nodigt u hier voor uit.

  • Inloop : 19.15 uur.
  • Aanvang : 19.30 uur.
  • Einde : ongeveer 21.30 uur,
  • Locatie : kantine Z.A.P.

Het bestuur hoopt u op 10 maart te mogen ontmoeten. Graag even opgeven per e-mail bij bij Linda Leijen: [email protected]

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.