Brainstormavond Z.A.P over de toekomst van de club

BREEZAND – Op dinsdag 10 maart organiseert Z.A.P. een brainstormavond over de toekomst van Z.A.P. o.l.v. Aart Korenhoff.

Het bestuur van Z.A.P.  deze avond uitgebreid stilstaan bij de lange termijn visie van de club. Door het maken van een expliciete missie en een lange termijn visie dan de club een gemeenschappelijke koers varen met jeugd, senioren, besturen, commissies, leden en sponsoren. En zal dit bijdragen aan draagvlak binnen de vereniging. Veel zaken zijn en lijken goed geregeld bij Z.A.P, toch zijn er een aantal verbeterpunten.

Op deze avond wil het bestuur samen met de leden de belangrijkste sterke en zwakke punten, mogelijke kansen en bedreigingen, in beeld brengen.

V.V. Z.A.P. nodigt u hier voor uit.

  • Inloop : 19.15 uur.
  • Aanvang : 19.30 uur.
  • Einde : ongeveer 21.30 uur,
  • Locatie : kantine Z.A.P.

Het bestuur hoopt u op 10 maart te mogen ontmoeten. Graag even opgeven per e-mail bij bij Linda Leijen: linda_janson84@hotmail.com

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs