Breezand stond op stelten

BREEZAND – Het weer werkte afgelopen weekend prima mee om er voor te zorgen dat ‘Breezand op Stelten’ ook dit jaar weer een grot succes zou gaan worden. Vele duizenden mensen wisten Breezand te vinden om van stalletje tot stalletje te lopen en zo de koopjes eruit te vissen.
Behalve de marktkraampjes vielen ook de overige activiteiten in de smaak bij de bezoekers, zo kon het stuntteam veel toeschouwers ontvangen maar ook bij de horeca was het een drukte van jewelste. 
Al met al een zeer geslaagd ‘Breezand op Stelten’.

Foto van Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs