2°C | Amsterdam

Brocante markt Middenmeer

Middenmeer – Ter gelegenheid van t 25 jarig bestaan van Het Huis & de Tuin van Middenmeer , in Middenmeer ( noord-holland ) vind er in t Pinksterweekend een pracht brocante-event plaats op deze schitterende locatie rond t heerlijke landhuisje en de mooie tuinen !
Zo een 60 tal brocanteurs en andere brengers van al t goede van t leven zullen acte de presence geven en dat 3 dagen lang ! Kunst & vliegwerk zal aanwezig zijn met roofvogels , er is een doe-plein met o.a. bloemschik- , haak- en oude kasten herschilder- demonstraties … show van old-timers … Op t food-plaza , vindt je allerhande lekkers veelal ambachtelijke en ter plekke bereid , er is een kook-demo op de befaamde Big-Green-Egg BBQ ! Heerlijke horeca , met o.a. een echte franse creperi , huisgemaakte taarten en wel heel bijzondere koffieschenkerij … Wijnproeverijen … schaapskudde met natuurlijk voorjaarslammetjes voor de kids , en nog veel meer … En natuurlijk Brocante …Veeeeeel brocante , op de laantjes , langs t grindpad , op t pleintje en op en rond t schattige landhuisje … onder de lommerijke bomen ! Veeel brocanteurs met de prachtigste vondsten uit Nederland , Belgie & Frankrijk !
Al met al een prachtig dagje uit …
De entree is vrij !
Locatie evenement : Huis & Tuin van Middenmeer
Zuiderzeeweg
Middenmeer ( noord-holland )
Organisatie : Brocante-markten ( Noord-holland )
Openingstijden : alle dagen van 11-17 uur
Info of deeelname : [email protected]m
Je bent van harte welkom !
en neem gerust je vrienden mee ..

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.