2°C | Amsterdam

Brocante markt Middenmeer

Middenmeer – Ter gelegenheid van t 25 jarig bestaan van Het Huis & de Tuin van Middenmeer , in Middenmeer ( noord-holland ) vind er in t Pinksterweekend een pracht brocante-event plaats op deze schitterende locatie rond t heerlijke landhuisje en de mooie tuinen !
Zo een 60 tal brocanteurs en andere brengers van al t goede van t leven zullen acte de presence geven en dat 3 dagen lang ! Kunst & vliegwerk zal aanwezig zijn met roofvogels , er is een doe-plein met o.a. bloemschik- , haak- en oude kasten herschilder- demonstraties … show van old-timers … Op t food-plaza , vindt je allerhande lekkers veelal ambachtelijke en ter plekke bereid , er is een kook-demo op de befaamde Big-Green-Egg BBQ ! Heerlijke horeca , met o.a. een echte franse creperi , huisgemaakte taarten en wel heel bijzondere koffieschenkerij … Wijnproeverijen … schaapskudde met natuurlijk voorjaarslammetjes voor de kids , en nog veel meer … En natuurlijk Brocante …Veeeeeel brocante , op de laantjes , langs t grindpad , op t pleintje en op en rond t schattige landhuisje … onder de lommerijke bomen ! Veeel brocanteurs met de prachtigste vondsten uit Nederland , Belgie & Frankrijk !
Al met al een prachtig dagje uit …
De entree is vrij !
Locatie evenement : Huis & Tuin van Middenmeer
Zuiderzeeweg
Middenmeer ( noord-holland )
Organisatie : Brocante-markten ( Noord-holland )
Openingstijden : alle dagen van 11-17 uur
Info of deeelname : [email protected]m
Je bent van harte welkom !
en neem gerust je vrienden mee ..

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.