2°C | Amsterdam

C.V. Wieringermeer neemt puntje mee terug uit Enkhuizen

SLOOTDORP – Wieringermeer is afgelopen zaterdag op een gelijk spel blijven steken tegen Dindua. In Enkhuizen beleefde Wieringermeer een vliegende start. Na 15 minuten was Chris Kemmeren trefzeker op aangeven van Manuel Groen.
Vijf minuten later was het wederom Kemmeren die Wieringermeer op een 0-2 voorsprong bracht. Dindua gaf weinig tegenstand maar een foutje in het centrum van Wieringermeer werd direct afgestraft. 1-2. Ondanks veel kansen voor Wieringermeer werd er niet meer gescoord voor rust.
De tweede helft zakte Wieringermeer iets in maar bleef de bovenliggende partij. Gezien de kansenverhouding hadden de Slootdorpers de wedstrijd al in het slot moeten gooien maar de keeper van Dindua ging niet meer in de fout. Vijf minuten voor tijd gebeurde waar toch al voor gevreesd werd. Uiteindelijk kwamen de wetten van het voetbal uit. Dindua kopte vijf minuten voor tijd de gelijkmaker binnen uit een corner.
In de slotfase kreeg Wieringermeer nog kansen om de wedstrijd te winnen maar de paal en de keeper brachten redding voor Dindua. Met een 2-2 eindstand werd er afgefloten. Ondanks dit resultaat gaat Wieringermeer als Herbstmeister de winsterstop in. 11 februari wordt de competitie weer hervat op sportpark de Belboei tegen AFC ’34.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.