C.V. Wieringermeer neemt puntje mee terug uit Enkhuizen

SLOOTDORP – Wieringermeer is afgelopen zaterdag op een gelijk spel blijven steken tegen Dindua. In Enkhuizen beleefde Wieringermeer een vliegende start. Na 15 minuten was Chris Kemmeren trefzeker op aangeven van Manuel Groen.
Vijf minuten later was het wederom Kemmeren die Wieringermeer op een 0-2 voorsprong bracht. Dindua gaf weinig tegenstand maar een foutje in het centrum van Wieringermeer werd direct afgestraft. 1-2. Ondanks veel kansen voor Wieringermeer werd er niet meer gescoord voor rust.
De tweede helft zakte Wieringermeer iets in maar bleef de bovenliggende partij. Gezien de kansenverhouding hadden de Slootdorpers de wedstrijd al in het slot moeten gooien maar de keeper van Dindua ging niet meer in de fout. Vijf minuten voor tijd gebeurde waar toch al voor gevreesd werd. Uiteindelijk kwamen de wetten van het voetbal uit. Dindua kopte vijf minuten voor tijd de gelijkmaker binnen uit een corner.
In de slotfase kreeg Wieringermeer nog kansen om de wedstrijd te winnen maar de paal en de keeper brachten redding voor Dindua. Met een 2-2 eindstand werd er afgefloten. Ondanks dit resultaat gaat Wieringermeer als Herbstmeister de winsterstop in. 11 februari wordt de competitie weer hervat op sportpark de Belboei tegen AFC ’34.